Diablo 3 (PC/MAC) 184 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
DIABLO 3 GAME DESCRIPTION
Diablo III er ved at blive udviklet som det bedst lavede action rollespil, og en ægte fortsættelse af Diablo-serien. Spillere vil skabe en helt fra en af fem forskellige klasser, såsom barbarian eller witch doctor, hver udstyret med en bred vifte af magi og evner. Som disse helte bevæger sig gennem rige og varierede opsætninger, oplever de en episk historie og engagerer sig i kamp med horder af monstre og udfordrende bosser. De vil vokse i erfaring og evne, og få udstyr med en utrolig magt.
 
Spillet foregår på Sanctuary, en verden af mørk fantasi. Ukendt for de fleste af sine indbyggere, blev Sanctuary reddet for omkring 20 år siden fra de dæmoniske kræfter i underverdenen af et par modige og magtfulde helte. De fleste af de krigere, som stod over for Hell's hære - og var heldige nok til at overleve – blev tossede af deres erfaringer. Og de fleste af de andre har begravet deres hjemsøgte erindringer og skubbet rædslerne fra deres tanker. I Diablo III kommer spillerne tilbage til Sanctuary for at konfrontere det onde i dens mange former igen.
 
Diablo III vil være en passende efterfølger til Diablo II med den nemme interface, hurtige action, og visceralt gameplay, som Diablo spillere kan forvente og nyde. Det vil også omfatte mange nye funktioner, der vil tage give Diablo action-RPG oplevelsen helt nye højder.
 
Fem kraftfulde karakter klasser at vælge imellem, herunder barbarian og witch doctor
Helt ny 3D grafikmotor forbedret med spektakulære visuelle effekter og Havok fysik
Talrige indendørs og udendørs arealer, som giver helt nye regioner i Sanctuary
Interaktive miljøer med farlige fælder og forhindringer, og destruerbare elementer
Tilfældigt genererede verdener understøttet af scriptede events for uendeligt og dynamisk gameplay
Stort udvalg af djævelske monstre med unikke angrebsmønstre og adfærd
Nyt quest system og karakter-tilpasnings muligheder for den ultimative action RPG oplevelse
Multiplayer funktion over Battle.net med understøttelse af kooperative og konkurrencedygtige spillere
 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Diablo 3 as a physical copy?

No, you will receive Diablo 3 product key (Diablo 3 CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Battle.net-platform to redeem your Diablo 3 product key (Diablo 3 CD Key), and you'll be ready to download, install and play Diablo 3. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Diablo 3? Får jeg samme indhold som hos Battle.net?

Du får standard-udgaven af Diablo 3.

Virker Diablo 3 også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Diablo 3 på både PC og Mac.


Publisher Blizzard
Platform PC/MAC
System requirements Minimum System Requirements
OS: Windows XP/Vista/7
Processor: Intel Pentium D @ 2.8 GHz / AMD Athlon 64 X2 4800+
Memory: 1.5 Gb
Hard Drive: 12 Gb free
Video Memory: 256 Mb
Video Card: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1950
Sound Card: DirectX Compatible
Network: Broadband Internet Connection
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse Read more
Average customer rating:
0
Reviewed by: Noa Ludvigsen at 17-09-2013

Indtil videre har Diablo 3 været et vildt sjovt spil. Fem forskellige klasser, store maps, og bosser. Er det ikke det et mmorpg i hvert fald skal indeholde? Har ikke spillet nogle af de tidligere Diablo spil, og har faktisk heller ikke rigtigt spillet andre typer mmorgp´s. Så jeg er nu til denne type spil. Men jeg blev positivt overrasket over spillet og synes det var sjovt. Det er helt klart fedest at spille med vennerne. ^^

4,5 stjerne fra mig :D

Rating:
4
Reviewed by: Anders Møller Thomsen at 11-09-2013

Syntes Diablo 3 er et meget fedt spil, hvori ideen om at spille som hold er blevet meget bedre integreret end de tidligere Diablo spil. Den største forskel mellem Diablo 3 og de tidligere spil er, at man ikke længere skal fordele stats, men lede efter stats på items (som i World of Warcraft).

Alt i alt syntes jeg selve ideen om at integrere mechanics fra WoW til Diablo er blevet en success, hvis du er den type Diablo spiller der forventer Uniques (Legendaries i D3) dropper ved hver boss, så er spillet ikke for dig. I Diablo 3 er legendaries og set items rent faktisk sjældne, hvor de i tidligere Diablo droppede ved hver boss.

Alt i alt er det et spil der varmt kan anbefales, særligt multiplayerdelen. Derudover syntes jeg auction house idéen er fantastisk, idet spillet reelt set byder på udfordringer (som kræver items) når man kommer op på Inferno niveau (nu Monster Power 10, på inferno).

9/10 herfra, kunne godt tænke mig at se, at de forøgede legendary drops, men gjorde 9/10 af dem bind on pickup :=)

Rating:
5
Reviewed by: tommy sundgaard at 22-10-2012

Er utrolig skuffet af dette spil. Det er nok fordi jeg har spillet Diablo 1 og 2 + LOD.

Men grind efter gold for at købe i en online Auktions Hus eller bruge rigtige penge! Ikke lige mig.-------

Diablo 3 Auktions Hus Beta. (Intet andet).

Desværre :(

Rating:
1
Reviewed by: Nickolai Olsen at 29-08-2012

Opfylder Diablo 3 forventningerne: Jeg har ikke spillet Diablo 2 eller Diablo 2 Lord Of Destruction, så om det er lige så godt som dem ved jeg ikke.
Jeg havde spillet test-weekenden og var forelsket i dette spil, bestilte om mandagen efter weekenden. Jeg havde kæmpe store forhåbninger til dette spil, og de blev indløst den første uge. Jeg spillede på min Barbarian og det var vildt fedt. Jg gennemførte det første gang på normal ( er du gal det var fedt). Jeg spillede det igennem på nightmare (2 letteste sværhedsgrad) og syntes det begyndte at føles lidt ensformligt, det var selvfølig ikke det store problem, men så på Hell ( 2 sværeste sværhedsgrad) spillede jeg lidt og stoppe med at spille det en måneds tid (det var blevet lidt kedeligt). Så startede jeg igen, men det var stadig lidt kedeligt. Så startede jeg en wizard og det var også fedt i en uges tid, så blev det kedeligt igen og virkede ensformigt. Så stoppede jeg med at spille det igen. Jeg ved godt at de siger at vær gennemspilling er forskelig, men jeg syntes bare ikke at variationen er stor nok i forhold til hvad jeg forventede. Spillet er et spil jeg tager ned fra hylden og smider i computeren engang i mellem, og spiller en uges tid. Alt i alt et fedt Dungeon/ RPG spil, men da jeg stoppede sidst var der ikke kommet PvP (PlayerVSPlayer) og det lovede Blizzard at der ikke ville gå før det kom i spillet. Hvis det havde været der, ville det have givet en højere genspillings værdi så man kunne får bedre gear og kæmpe i PvP.

Grafik er tegnefilms agtigt, og det passer ikke spillet helt syntes jeg. Det skulle være mere realistisk og baggrundene er nogen gange alt for tegnet i forhold til andre steder i spillet.

Lyden er fin, stemmerne kunne være bedre og soundtracket er godt.

Historien er også rimelig dårlig, man regner den hurtigt ud og den er bare kedelig.

Alt i alt et fint spil, med et par dårlige punkter. Den havde fået en bedre karakter hvis der have været PvP
7/10
Nickolai Olsen

Rating:
4
Page:1