Total War: WARHAMMER II


Fire racer, fire resultater, ét enkelt mål: kontroller The Great Vortex, for godt eller ondt.


For årtusinder siden, belejret af en Chaos-invasion, smedede en konklave af High Elf-magere en stor, magisk hvirvelstrøm. Dens formål var at dræne The Winds of Magic fra verdenen, som et jordfaldshul dræner et hav, og tvinge de dæmoniske horder tilbage til Chaos' rige. Nu svinder den store hvirvelstrøm ind, og verdenen står igen på ødelæggelsens rand.


Mægtige kræfter sætter i gang til at helbrede hvirvelvinden, og afværge katastrofen. Men, andre søger at udnytte dens frygtelige energier til deres egne skumle formål. Tiden rinder ud, og hele verdenens skæbne ligger i hænderne på dem, der vinder slagets gang.


Prins Tyrion, Ulthuans beskytter, leder The High Elves i deres desperate bestræbelser på at stabilisere hvirvelstrømmen, som den raser over deres hjemland.


Slann Mage-Priest Mazdamundi leder sine Lizardmen-tropper fra sin palanquin-trone, som de stormer nordpå fra Lustria. Han har også til hensigt at forhindre katastrofen, selvom The Old Ones' metoder skal sejre.


Witch King Malekith og hans sadistiske Dark Elf-horder spyder frem fra Naggaroth og deres labyrintiske Black Arks. Han smager stor svaghed i hvirvelstrømmen - og en rig mulighed i dens ødelæggelse.


I mellemtiden opstår en fjerde hemmelighedsfyldt race, deres motiver fordybet af ondskabsfulde plane. Tiden for åbenbaring er nær...

Forsvar din verden. Ødelæg deres. Total War: WARHAMMER II er et strategispil af titaniske proportioner. Vælg mellem fire unikke, varierede fraktioner og gå på krigsstien - stå i spidsen for en erobringskampagne for at redde eller ødelægge en stor og levende fantasiverden.Dette er et spil i to halvdele - en tur-baseret open-world kampagne, og intense, taktiske real-time kampe over de fantastiske landskaber i The New World.Spil, hvordan du vil - dyk ind i en dybt spændende kampagne, oplev ubegrænset genspilningsevne og udfordr verden i multiplayer med en brugerdefineret hær af dine yndlingsenheder. Total War: WARHAMMER II tilbyder hundredvis af timers gameplay og ingen to spil er de samme.Erobring på Verdensplan

Deltag i statsmandskunst, diplomati, udforskning og byg dit imperium, tur for tur. Indtag, byg og styr voksende bosættelser og rekruttér store hære. Få dine Legendary Lords op i level og udstyr dem med mytiske våben og rustning. Forhandl alliancer eller erklær total krig for at underkaste enhver, der står mellem dig og dit mål.Episke Real-Time Kampe

Kommandér tusinder stærke legioner af soldater i intense taktiske kampe. Send vilde, fordrejne monstre frem, samt ildspydende drager og gør brug af kraftig magi. Udnyt militære strategier, læg bagholdsangreb eller brug brutal magt til at vende slagtes gang og led dine styrker til sejr.


Det andet spil i en trilogi, og efterfølger til det prisvindende Total War: WARHAMMER, bringer Total War: WARHAMMER II spillerne en betagende ny fortællende kampagne, sat på tværs af de store kontinenter i Lustria, Ulthuan, Naggaroth og Southlands. The Great Vortex-kampagnen bygger tempo til at munde ud i et endeligt og klimaktisk slutspil, en oplevelse ulig nogen anden Total War-titel til dato.Spil som en af de ​​8 legendariske Lords på tværs 4 ikoniske racer fra Warhammers verden, og udfør en serie af kraftige mystiske ritualer for at stabilisere eller afbryde The Great Vortex, mens du prøver at forhinde de andre racer. Hver legendarisk Lord har en unik geografisk udgangsposition, og hver race byder på en karakteristisk ny spillestil med unik kampagne-mekanik, fortælling, metoder til krig, hære, monstre, Lores of Magic, legendariske figurer og svimlende nye slagmarks-bombardemenets-evner.Kort efter lanceringen, vil ejere af både det originale spil og Total War: WARHAMMER II få adgang til den kolossale nye kombinerede kampagne. Der vil være en sammenlægning af landmasser i den gamle verden plus Naggaroth, Lustria, Ulthuan og Southlands i et enkelt episk kort, og spillerne kan gå i gang med monumentale kampagner som enhver ejet race fra begge titler.