Call of Duty Black Ops IV (4)


Gør dig klar til den ultimative kamp - skræddersyet til Black Ops' samfund.


Black Ops er tilbage! Med jordnær, flydende multiplayer-kamp, den største Zombies-mode nogensinde med tre fulde udøde eventyr ved lanceringen, og Blackout, hvor Black Ops-universet kommer til live i en massiv battle royale-oplevelse med det største kort i Call of Duty-historien, den velkendte Black Ops-stil, samt ​karakterer, steder og våben fra hele Black Ops serien.


Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer hæver standarden og leverer den mest spændende kampoplevelse med fokus på taktisk gameplay og spillervalg. Spillet tilbyder et nyt niveau af online action på tværs af en række nye våben, kort og modes. For første gang fungerer multiplayer som centrum for spillets fortælling, da du afdækker en dybere forbindelse til hver specialists rolle og deres unikke spillestile. Med tilbagevendingen af ​​Pick 10 Create-a-Class-systemet - og i kombination med den nye Gear-kategori - bliver gameplay mere tilpasset end nogensinde, hvilket giver dig mulighed for at vælge hvordan du vil køre dine specialister. Kombineret med evnen til at låse op for ødelæggende Scorestreaks undervejs, vil du have mulighed for at være farlig alene, eller ustoppelig som del af et hold.


Call of Duty: Black Ops 4 leverer den største dag ét Zombies-mode, der nogensinde er set, med tre fulde oplevelser ved lancering: IX, Voyage of Despair og Blood of the Dead. Med et spændende nyt eventyr og et helt nyt sæt af karakterer, vil Call of Duty: Black Ops 4's Zombies indeholde det dybe gameplay og de easter eggs, som fans'ne har forventet.


I Blackout kommer Black Ops til live i en massiv Battle Royale-oplevelse, der kombinerer Black Ops signaturkamp og det største kort i Call of Duty-historien. Spil som fan-favoritfigurer og kæmp igennem ikoniske områder fra Black Ops-universet. Det er en kollisionskurs, der bringer Black Ops-verdener sammen i én stor overlevelses- og elimineringsoplevelse med våben; udstyr; land-, sø- og luftfartøjer; RC-XD'ere; fælder; og endda zombier i en oplevelse, der er unikt Black Ops.


For første gang kommer Call of Duty: Black Ops 4 til Blizzards Battle.net i en fuldt optimeret PC-oplevelse og fuldt integreret med Battle.nets sociale funktioner. Udviklet i partnerskab mellem Treyarch og Beenox, er Call of Duty: Black Ops 4 det mest robuste, raffinerede og brugerdefinerbare PC-skydespil, de nogensinde har skabt. Funktionerne omfatter ubegrænset framerate, 4K-opløsning, HDR, understøttelse af ultrawide skærme og yderligere funktioner bygget til PC-samfundet.

Call of Duty WWII


Husker du det originale Call of Duty? Call of Duty vender tilbage til sine rødder i Call of Duty: WWII - en fænomenal oplevelse, der vil redifenere oplevelsen af Anden Verdenskrig for en ny generation af gamere. Land på Normandiets strande under D-dag, og kæmp slag på slag igennem Europa i de ikoniskeo mråder, hvor historiens mest monumentale slag har fundet sted.


Oplev Call of Dutys klassiske slag, kammeratskabet og krigens nådesløse natur i kampen mod en global magt, der søger at underkaste sig hele verdenen. Call of Duty: WWII skaber den ultimative Anden Verdenskrigs-oplevelse gennem tre forskellige game modes: Kampagne, Multiplayer og Co-Op.


Kampagnen

Oplev historien om det ubrydelige broderskab mellem normale mænd, der sammen kæmper for frihed i en verden på tyranniets rand. Med den åndetagende grafik, vil Kampagnen bringere dig tilbage til den europæisk slagmark i en hel ny Call of Duty-historie, der tager sted under det mest ikoniske slag fra Anden Verdenskrig.


Multiplayer

I Multiplayer vender du tilbage til det originale Call of Duty-gameplay, der smider dig midt ind i kampens hede. Takket være autentiske våben fra perioden og seriens solide s hooter-action, vil du føle dig hjemme i mange af de berømte scener fra krigen. Call of Duty: WWIIs multiplayer byder på jordnære skydekampe i højt tempo. Der er også nye og spændende måder hvorpå spillere kan interagere og socialisere med deres venner og andre spillere fra Call of Dutys fællesskab.


Co-op

I Co-op kan du se frem til at opleve en hel ny historie i en uafhængig gameplay-oplevelse fuld af uventede, adrenalinpumpende øjeblikke.