FIFA 20 er nu tilbage med endnu mere realistisk gameplay!


FIFA ULTIMATE TEAM OG EA SPORTS VOLTA

Flere muligheder for at sammensætte dit drømmehold i FIFA Ultimate Team og nu med det helt nye streetfodbold: EA SPORTS VOLTA


EA SPORTS™ FIFA 20 med Frostbite™ til pc vækker to sider af hele verdens spil til live – de traditionelle, professionelle 11 mod 11-kampe på grønsværen og en spritny, autentisk streetfodboldoplevelse i EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 byder på nyskabelser over hele banen: FOOTBALL INTELLIGENCE åbner op for uhørt realistisk gameplay, FIFA Ultimate Team™ giver dig endnu flere måder at sammensætte dit drømmehold på, og EA SPORTS VOLTA sparker bolden tilbage på asfalten med et autentisk bud på fodbold på små baner.


FIFA 19 leverer en fodboldoplevelse, der er en mester værdig, både på og uden for banen.


UEFA Champions League

Drømme udleves, og legender skabes i denne historiske turnering, der har deltagelse af de bedste klubber i verden. FIFA 19 emmer langt væk af UEFA Champions League-stemning med den officielle kamppræsentation, en bred vifte af turneringsoplevelser og et helt nyt kommentatorpar i form af Derek Rae og Lee Dixon.


Gennemfør Rejsen!

Alex Hunters episke rejse slutter i FIFA 19. Oplev fortællingen om den ikoniske fodboldstjerne og hans liv både på og uden for banen, når han jagter succes i UEFA Champions League.


Giv dig i kast med helt nye spiltyper

Prøv kræfter med den helt nye, enkeltstående UEFA Champions League-spiltype, og spil dig vej gennem den berømte turnering hele vejen fra gruppespillet til finalen på Estadio Metropolitano i Madrid. **Sammensæt dit drømmehold med løbende UEFA Champions League- og Europa League-indholdsopdateringer i FIFA 19 Ultimate Team.