Football Manager 2020, AKA FM 20, AKA den største tidsrøver siden Civilization


Her er nogle af de ting som vi godt gad de havde fået rettet/tilføjet siden Football Manager 2019:


Sportsdirektør bør ansættes/fyres af bestyrelsen, og IKKE manageren. Det er almen viden, at ejeren/formanden gør dette, ikke manageren. Manageren styrer ikke hele klubben. Vi ved, at du kan vælge at undgå denne mulighed under ansvarsområder, men kun formanden bør ansætte og fyre en sportsdirektør. Manageren skal så også have lov til at foreslå for bestyrelsen, at de skal ansætte/fyre [den pågældende] som sportsdirektør - men selvfølgelig, som i det virkelige liv, vil bestyrelsen ikke altid lytte til dine forslag.

Få muligheden for at tvinge senior-spillere til at træne med under 20'erne, hvis du føler, at de har en dårlig holdning, eller ikke holder den standard, de normalt har. Lige nu kan du tvinge en spiller til at være i din U20 trup, men du kan ikke tvinge en spiller til at træne med dem. Dette sker i det virkelige liv.

Disciplin skal udvides i FM20, når en spiller har modtaget for mange gule/røde kort, eller kommer for sent til træning. Lige nu er det sådan, at du kun får lov til at give spilleren en bøde på en ugeløn eller to uger. Jeg vil gerne beslutte, hvor stor bøden er, eller hvis jeg vil suspendere ham fra træningen/klubben. Tvinge ham til at spille et antal U20 kampe, og så vil spilleren få mulighed for at undskyle for holdet/klubben. Dette sker i det virkelige liv.

Bedre relationer med samarbejdsklubber/seniorklubber. Flere interaktionsmuligheder med dem. Vi ser gerne at spillere, der har potentiale til at blive gode fodboldspillere fra tilknyttede klubber kan tilslutte sig seniorklubben i 3-6 måneder (måske længere, alt efter hvor gammel spilleren er), så han kan bruge bedre træningsfaciliteter. Hvis du så tror, at han er en god ungdomsspiller, kan du købe ham og betale den tilknyttede klub et udviklingsgebyr. Dette sker i det virkelige liv.

At manageren kunne foreslå, at en spiller med potentiale som det kunne gavne at have i klubben, kunne bruge træningsfaciliteterne i et par måneder. Manageren kunne så tage stilling til, om man skulle acceptere eller afvise, og seniorklubben skulle være i stand til at spørge om feeder-klubben tror, at det ville gavne spilleren at få noget spilletid i ens klub, eller om de mener, klubben er for dårlig.

Spillere, der får deres debut, der forsøger at bryde ind i førsteholdet, bør være "selvtilfredse" eller føle sig "selvtilfreds". De burde føle sig stolte, taknemmelige eller se det som en mulighed for at vise deres evner.

Muligheden for at vælge din straffesparksspiller i det øjeblik det bliver tildelt. Dette sker i det virkelige liv. Nogle gange vil managerne råbe over og kræve at en anden spiller tager straffesparket. Man kan f.eks. misse flere straffespark i en kamp, og hvis man fik muligheden for at lade en anden tage over, efter den oprindelige spiller missede de første par spark, ville man formodentligt vælge en anden.

Kunne det ikke også være fedt med mere kontrol over pengene i din klub? Nogle gange passer størrelsen på stadion slet ikke til holdet trækkraft, og man kan ende med et alt for stort stadion, hvilket gør det svært at holde på pengene, da det hele fossede ud i det stadion, som aldrig var mere end 25% fyldt! Så nogle forslag er:


○ Mulighed for at spørge boardet om at låne penge, eller sætte sine egne billetpriser

○ Mulighed for at spørge boardet om at skifte stadion, hvis det er for stort i forhold til klubben

○ Valg af sponsorater (hvor man vil få muligheden for at vælge mellem 3-4 med forskellige pengebeløb og mål. Eksempelvis hvis man vinder ligaen, vil man få en bonus. Sådan som det f.eks. fungerer med en spillerkontrakt, bare for klubben.

○ Mulighed for at bygge et stadion mere end én gang hver 25t år, som det er nu. Det er muligvis lidt urealistisk, men der er nogle gange man når at maksimere den kapicitet som det nye stadion har, og så er det lidt surt at man skal vente 15 sæsoner for at øge kapicetet med 3000, siden boardet altid sætter kapaciteten alt for lavt!
Football Manager 2019 bringer dig tættere på hjertet af spillet end nogensinde før!


Football Manager 2019 er din mulighed for at tage søjlerne i klubben, du elsker, når den nye sæson begynder 2. november.


Nye funktioner bringer dig tættere på truppen end nogensinde før, og skubber hele verdens foretrukne ledelsesimulering endnu tættere på virkeligheden.

Nye funktioner og forbedrede spilmekanikker gør det muligt for dig at styre dit team på friske og autentiske måder, og skabe en stadig mere fremtrædende måde at fortælle dit holds historie.

To kerneområder i spillet, træning og taktik har fået betydelig opmærksomhed i denne sæson, med træningsmodulet gennemgået helt og taktikskaberen opgraderet til at afspejle innovationer i det moderne spil.


Overhaling af træningssystemet

Taktisk innovation

Officiel Bundesliga-licens

Friskt Look


Du får desuden adgang til betaversionen af Football Manager 2019 senest to uger før den officielle udgivelsesdato d. 2. november, så du kan starte træningen før alle andre. Singleplayer-karrierer, der bliver startet i betaversionen, bliver overført til det fulde spil.


Overhaling af træningssystemet

Skub grænserne og lav din egen fodboldfilosofi med nye stilarter, der afspejler de mest populære taktiske innovationer i moderne fodbold samt en række nye holdinstruktionsmuligheder.


Officiel Bundesliga-licens

Alle 36 hold fra Bundesliga og 2. Bundesliga er fuldt licenseret med officielle logoer, sæt og spillers ansigter samt trofæer til de respektive ligaer.


Friskt Look

En genoprettet moderne hud indbefatter Football Manager-mærkefarverne og giver FM19 et nyt, genoptaget look.


Ny induktion af managers

Ny til Football Manager? Få kendskab til spillet med en interaktiv tutorial, der vil introducere dig til fundamentet for fodboldforvaltning og kortlægge din rute til toppen af ​​spillet.


Yderligere tilføjelser omfatter kampforbedringer, herunder VAR & mållinjeteknologi, agent-feedback under overførselsforhandlinger, manager-miljøer, forbedrede pre-match briefinger, UI-forbedringer, nye Steam achievements og meget mere.
Football Manager 2018 Det er tid til at komme tilbage på banen


Man siger, at fodbold handler om meninger, og at alle har ret til hver deres, men her er det kun din mening, der tæller.


I Football Manager 2018 træffer du alle beslutninger – fra køb og salg til hvordan budgettet skal lægges. Tager din taktik udgangspunkt i spillernes givne evner, eller vil du prøve at træne dem på en helt ny måde? Hvem skal på banen, og hvem skal på bænken? Alle valg påvirker holdets harmoni, så tænk dig godt om.

Træf de rigtige valg for at blive showets stjerne, trække overskrifter og trende på de sociale medier. Dit navn bliver en del af fodboldhistorien ... hvis du altså ikke kikser.

I det omfattende Football Manager 2018 har du mulighed for at tilpasse selv de mindste detaljer både på og uden for banen, så det store spørgsmål er bare, hvilken slags manager du vil være?


Prøv dig frem i de 50 største fodboldnationer

Vind titlen med en af de 2500 største klubber

Kast dig over transfermarkedet med mere end 600.000 spillere og medarbejdere fra virkelighedens verden

Gør dine fodboldvisioner til virkelighed


Du får desuden adgang til betaversionen af Football Manager 2018 senest to uger før den officielle udgivelsesdato d. 10. november, så du kan starte træningen før alle andre. Singleplayer-karrierer, der bliver startet i betaversionen, bliver overført til det fulde spil.

Nye features i Football Manager 2018


Dynamikker

Et helt nyt modul i Football Manager, der forbinder din ledelse af omklædningsrummet med holdets præstationer på banen mere tæt end nogensinde før. Hver spiller har en varierende grad af indflydelse på resten af ​​holdet, og sociale grupper dannes nu i holdet. Som følge heraf kan du holde antallet af ulykkelige spillere, der kommer til din dør, nede ved at holde de mest indflydelsesrige spillere lykkelige.

En positiv atmosfære i omklædningsrummet med spillere, der arbejder godt sammen som en enhed, vil medføre, at spillernes kollektive mentale attributter får et boost. Dine midtbanespillere kan f.eks. have gavn af en forbedring af deres Vision-attribut, så de kan udvælge flere forsvarsspaltningspas.


Spejder

FM 2018 har et redesignet spejdersystem, der er baseret på, hvordan moderne klubber rekrutterer spillere. Det nye Scouting Center er hvor du modtager spilleranbefalinger og kan indstille hvilken type spiller, du vil spejde, ved hjælp af de nye Scouting Focus-indstillinger. For første gang kan du også justere dit spejderbudget.

Du får også en mere fuldstændig indsigt i en potentiel underskrift, da dine dataanalytikere nu producerer deres egne rapporter om spillere; Disse omfatter nøglestatistik fra deres seneste præstationer, så du kan bedømme, om den pågældende spiller ville være en god pasform til din nuværende taktik.


Taktik

Den redesignede taktikskærm sætter analyse i fokus for at give dig et klart billede af, om din taktik virker. Der er et analyseoverlay på taktikdisplayet, som fremhæver de områder af banen, hvor du er i øjeblikket, og hvor du er mest udsat. Du kan også se, hvilke spillere der udvikler stærke partnerskaber og et resumé af tendenser fra analysen af ​​dine seneste kampe.

Den nye pre-match briefing giver dig mulighed for at være bedre forberedt til dine kommende kampe, mens flere nye spillerroller gør deres debut i Football Manager 2018, hvilket giver dig flere måder at udnytte din trops talenter på.


Sportsvidenskab

Det nye medicinske center giver dig et mere komplet overblik over din klubs skadesituation end tidligere tilgængelig. Dine læger, især sportsforskere, vil rådgive dig om, hvilke spillere der lider af tilbagevendende skader, informere dig om spillere, der er en potentiel skaderisiko, og giver dig information om, hvordan du kan undgå skader, der opstår under træningen.

Du modtager månedlige opdateringer fra dit lægehold, der opsummerer oplysningerne i lægehuset, herunder din position i ligaens skadestabel, og om du er over eller under det forventede antal skader for sæsonen.


Fantasy Draft

Fantasy Draft-brugergrænsefladen er blevet redesignet og optimeret til streaming. Spilikonerne, der tidligere sad i sidelinjen, er flyttet til toppen af ​​skærmen, hvilket giver mere plads til midten af ​​skærmen. Der er også en række nye opsætningsmuligheder, herunder et øget holdbudget og en Quick Start-indstilling, som giver dig mulighed for at skræddersy din Fantasy Draft-oplevelse.


Kampdag

Football Manager 2018 debutterer en ny grafikmotor, der producerer den bedste belysning, stadioner og spillermodeller i seriens historie. Det er sammen med en nyt matchinterface og moderniseret præ- og post-match præsentation, som alle hjælper med at bringe oplevelsen til live. Målmænd opfører sig også mere realistisk end nogensinde før, takket være en række dedikerede motion captured animationer og forbedret kunstig intelligens i match-motoren.

Der er flere brugerdefinerede kameraer, der giver dig mulighed for at finde den synsvinkel, der passer til dig, helt nye skærme, der føjer til den store kampatmosfære og et væld af nye analysemuligheder, der kan ses både under og efter kampen, så du kan se, hvad der gik til efter planen, og hvor der er plads til forbedring.


Fodbold-Intelligens

Football Manager 2018s overførselsmarked afspejler de oppustede overførselsgebyrer og kontraktværdier, der er blevet synonymt med moderne fodbold. Nye overførsels-, låne- og kontraktklausuler giver dig flere værktøjer til at få den klare aftale færdiggjort, men du skal konkurrere mod mere intelligent AI, der tager højde for mere kontekstuelle oplysninger, når du overfører.

Bestyrelsen overvejer også en bredere vifte af faktorer, når de bedømmer din præstation. Hvis du for eksempel overstiger forventningerne, kan du få en betydelig stigning til næste sæsonens overførselsbudget som følge af bestyrelsen, der viser tro på dine ledelsesmæssige evner.
Football Manager-seriens historik


Football Manager 2015

Football manager 2015 blev modtaget med rimelige positive anmeldelser. De fleste kritikere hævdede, at FM 15 var en forbedring af sin forgænger, da UI’en blev forbedret markant og der oven i købet kom mere end 2000 nye animationer og meget andet. Spillermodellerne blev også opdateret. Men! Football Manager 2015 havde også mange problemer. Det var her alle forsvars- og målmandsproblemer startede, og spillerne begyndte at klynke på grund af deres manglende spilletid, selvom de fik det der passede til deres evner.


Football Manager 2016

Football Manager 2016 kom med nyt i form af flere spilleforme som Fantasy Draft mode, Create a Club og nu kan man også selv bestemme, hvordan ens manager skal se ud. Med Create a Club kan du starte din helt egen klub. Det betyder, at du selv får lov til at bestemme logoet, du kan designe farver og mønstre på trøjerne, styre budgettet og bestemme hvilket stadion, man vil spille på. Fantasy Draft Mode lader dig spille med en af dine venner, hvor I får en sum penge, som I så skal bygge et helt hold for og så til sidst spille mod hinanden. Sports Interactive og Prozone indgik også et samarbejde og fik lavet ProZone Match Analysis som Analyserede alle kampe man spillede.


Football Manager 2017

Football Manager 2017 kom med en masse ændringer inde på banen. Den nye kameravinkel ”Bag ved målet” lader dig se boldens bane, mens den flyver ind i bagsiden af nettet, og den lader dig få et godt overblik over, hvordan dit hold opretholder sin form. Det var også her Magic spray og Pre-match præsentationen blev introduceret. Du kan også forvente at blive ramt af Brexit, hvis du er manager i England, da denne event er en del af spillet. FM17 blev som de andre modtaget rimelig godt og fik en 80/100 på Metacritic. Det er dog en hel anden historie på Steam. Ud af 6029 brugeranmeldelser landede den samlet på ”Blandede”. Det skyldes at kineserne blev sure over at spillet ikke er blevet oversat til kinesisk endnu.