Diablo 3 Reaper Of Souls (PC/MAC) 171 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
Additional content!

Requires the base game Diablo 3 on Battle.net in order to use Diablo 3 Reaper Of Souls.

DIABLO 3 REAPER OF SOULS GAME DESCRIPTION

Nederlaget for Diablo, Lord of Terror, burde have givet anledning til en ny tid med håb. Det har i stedet medført et skyggetilværelsesvæsen med enorm magt, hvis ondsindede formål endnu ikke er afsløret. Reaper of Souls, den kommende udvidelse til Blizzard Entertainment episke action RPG Diablo ® III, åbner et mørkt og skræmmende nyt kapitel i den igangværende konflikt i det jordiske rige Sanctuary.

Malthael, den faldne Archangel of Wisdom forsvandt for længe siden. I Reaper of Souls, vender han tilbage som Angel of Death og erobrer Black Soulstone, som indeholder essensen af ​​Prime Evil. Skulle denne mørke magt blive sluppet løs i verden, ville resultatet blive katastrofalt.

Heldigvis er en ny helt er klar til at redde dagen og bringe Malthael til retfærdighed - helten hedder the Crusader. Klædt i massiv rustning og et uigennemtrængeligt skjold, går denne nye spilbare klasse i kamp med en række grusomme og straffende våben og giver styrke til de allierede og svækker fjenderne. The Crusader er en tank, der kan gå, som tilføjer magt og alsidighed til alle eventyrere.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Diablo 3 Reaper Of Souls as a physical copy?

No, you will receive Diablo 3 Reaper Of Souls product key (Diablo 3 Reaper Of Souls CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Battle.net-platform to redeem your Diablo 3 Reaper Of Souls product key (Diablo 3 Reaper Of Souls CD Key), and you'll be ready to download, install and play Diablo 3 Reaper Of Souls. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Diablo 3 Reaper Of Souls? Får jeg samme indhold som hos Battle.net?

Du får standard-udgaven af Diablo 3 Reaper Of Souls.

Virker Diablo 3 Reaper Of Souls også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Diablo 3 Reaper Of Souls på både PC og Mac.

Genre RPG
Publisher Blizzard
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
System requirements Minimum System Requirements
OS: Windows XP/Vista/7
Processor: Intel Pentium D @ 2.8 GHz / AMD Athlon 64 X2 4800+
Memory: 1.5 Gb
Hard Drive: 12 Gb free
Video Memory: 256 Mb
Video Card: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1950
Sound Card: DirectX Compatible
Network: Broadband Internet Connection
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse Read more
Average customer rating:
0
Reviewed by: Preben Rosell at 08-03-2015

Da Diablo III udkom, så jeg, som så mange andre, frem til endnu en gang at slagte horder af monstre. Desværre kunne spillet ikke lever op til den meget hype og jeg sad tilbage og var noget skuffet. Det var ikke før for nylig at jeg blev overtalt til at give det en ny chance og spille udvidelsen - Reaper of Souls. Til min store overraskelse er det lykkes Blzzard at vende en noget skuffende oplevelse til et spil på højde med de gamle Diablo spil! Væk er auctionhouse og den tvungne playthrough på de lette sværhedsgrader. I stedet er der kommet et solidt end-game, hvor fokus er på det essentielle XP og loot!

Kan klart anbefales!

Rating:
5
Reviewed by: Ronni Nielsen at 08-03-2015

Godt spil/udvidelse, Diablo-spillet bliver løftet fra et jævnt niveau til et godt spil! Det er en god tidsrøver, hvor man kan have sjov med vennerne. Prisen var god og det er pengene værd.

Rating:
4
Reviewed by: Nauras Khaled at 29-04-2014

wow ultra hurtig levering :P love it helt klart beste sted at handle games her fra!

Rating:
5
Reviewed by: Jesper Sørensen at 10-03-2014

For at "få" pre-order bonus skal du blot aktivere produktnøglen på din Battle.net konto indenfor 14 dage efter Diablo 3: RoS er kommet på markedet. Dem som pre-ordered via Battle.net får deres allerede d. 20, men vi andre må vente lidt :P

Rating:
5
Reviewed by: Hans Henning Pedersen at 05-03-2014

følger der heller ikke forudbestillings rewards med?

Rating:
5
Page:1