BIOMUTANT (PC) 375 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
BIOMUTANT GAME DESCRIPTION

BIOMUTANT® er en open-world, post-apokalyptisk Kung-Fu fable RPG, med et unikt kampsystem, der giver dig mulighed for at blande nærkamp, ​​rækkevide og mutant evner. En pest ødelægger jorden, og træet af liv er bløder død fra dens rødder. Stammerne er opdelt. Udforsk en verden i uro og definer din skæbne - vil du være frelser eller føre den til en endnu mørkere skæbne?

ET NY TAG PÅ 3. PERSON KOMBAT
Kampsportsstyret kampsystem giver dig maksimal bevægelsesfrihed og fleksibilitet, mens du blander rækkevide, nærkamp og specielle kræfter fra dine mutationer. lær nye Wushu kampformer gennem progression og læring fra mestre som du møder.

EVOLVE DIN SPILSPIL
Du kan genkode din genetiske struktur for at ændre den måde du ser og spiller på. Dette vil naturligvis påvirke dine egenskaber og ud over dette vil eksponering for bioforurening i verdenen føre til fysiske mutationer som mantis-kløer og pigget hale, mens eksponering for radioaktivitet fundet i bunkere fra den gamle verden vil påvirke dit sind og låse op psi-mutationer som telekinesis, levitation og mere.

NÆSTE NIVEAU AF BEHANDLING
Du er helt fri, når du laver våben. Bland og match dele for at skabe din egen unikke 1H eller 2H Sværd, køller og spyd. Revolvere, rifler og haglgeværer og tilføj ændringer som korkskruer og batteridrevne motorsav moduler til biologisk kontaminerede slamflasker, der føjer til din kamp arsenal. Der er endda karaktere som du vil møde, der vil udforme cool stuff for dig, ligesom bioniske vinger, en jump-pack og endda lade dig ændre din Automaton - din skrot-legetøj sidekick!

OPGÅ TIL ADVENTURE
Du er helt fri, når du udstyrer din karakter. Ikke kun når det gælder valg af våben, du har skabt, men også hvilken type gear du har på dig. Udstyr dig med en gasmaske og en ilttank for at udforske de døde zoner, termoresistent tøj til at udforske i kryoniske områder eller beskyttelsesudstyr til at optage bioforurenede væsner, valget er op til dig.

OVERFØLG I EN VIND OPEN VORLD
Du er fri til at udforske verdenen og hvad der ligger under overfladen, til fods, mech, jetski, luftballon. Udforsk det døde vildmark, tunnellerne og bunkernetværket i underverdenen, og find vej op i bjergene eller ude i øhavet. Der er masser af opdagelser, der skal laves, mysterier der skal løses, skabninger at konfrontere og underlige karaktere til at møde i denne livlige og farverig verden.

EN USÆDVANLIG HISTORIE MED EN USÆDVANLIG ENDE
Dine handlinger spiller en stor rolle i udfoldelsen af en historie, hvor End kommer til den Nye Verden. En pest ødelægger jorden, og træet af liv er bløder død fra dets rødder. Stammene står opdelt og de har brug for en der er stærk nok til at forene dem eller bringe dem alle ned
Du styres gennem verden af en historiefortæller, der fortæller hvert trin i din rejse, men det er dine handlinger og valg, som bestemmer, hvordan din historie om overlevelse slutter.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive BIOMUTANT as a physical copy?

No, you will receive BIOMUTANT product key (BIOMUTANT CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your BIOMUTANT product key (BIOMUTANT CD Key), and you'll be ready to download, install and play BIOMUTANT. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder BIOMUTANT? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af BIOMUTANT som digital download til Steam.

Publisher THQ Nordic
PEGI-rating
Udvikler Experiment 101
Platform PC
Multiplayer Nej
Release date 25-05-2021
System requirements MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 or higher (64 bit)
Processor: 2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: 2 GB Direct3D 11 capable video card (GeForce GTX 780 or Radeon R280)
DirectX: Version 11
Diskplads: 10 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: These are preliminary system specs that can and will change!
Read more
Average customer rating:
0

No customer reviews for the moment.