The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch) (PC) 693 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM (NINTENDO SWITCH) GAME DESCRIPTION

Rollespilsserien Elder Scrolls har efterhånden en del år på bagen. Der har været virkeligt fantastiske spil imellem dem, såsom Morrowind og Oblivion. Denne gang er historien henlagt til Skyrim, det nordlige og bjergrige hjemsted for Nord folket. Nord folket er en race af dygtige og stolte krigere.


I Elder Scrolls Skyrim er en urgammel ondskab ved at vende tilbage... dragerne. Med hele verdens skæbne på spil, drager der truer med at ødelægge alt, og Tamril emperiet der står på randen af sammenbrud er der virkeligt lagt op til en historie af episke dimensioner. Verden kan kun vente på at en frelser træder frem som lovet i profetierne. Der er kun én der har en chance for at dæmme op for mørket, og det er Dragonborn, en helt med helt specielle kræfter.

Som i de tidligere Elder Scrolls spil bliver du ført ind i en fantastisk og meget levende verden. NPC'erne lever deres eget liv, fører samtaler med hinanden og opfører sig i det hele taget utroligt realtistisk.
Du laver selv din karakter, og bestemmer hvilken type helt du vil være. Den kendte frihed og åbne verden giver dig suveræne muligheder for at præge udviklingen.

Grafikken i Elder Scrolls Skyrim er et kapitel for sig selv. Vind og vejr spiller kraftigt ind, og den udsigt du har fra de høje tinder er mildest taget bjergtagende. Pun intended. Hvad enten du sniger dig gennem en mørk og dyster grotte, går gennem et travlt handelsdistrikt i en storby eller bevæger dig gennem en smuk skov ved fuldmåne så vil du opleve en dynamisk og levende verden.

  • Klassisk rollespil fra Bethesda, der også stod bag det fantastiske FAllout 3.
  • Dragerne vender tilbage. Det vel nok ultimative monster der kombinerer et grusomt intellekt med kollosal styrke.
  • Åben verden. Du træffer valgene og bestemmer hvornår du går videre med historien. Du kan bruger timer og dage på bare at opleve og udforske verden, hvis det er det du ønsker.
  • Dine handlinger definerer dig. Vælg mellem hundredevis af våben, spells og evner. Det nye karaktersystem lader dig spille på præcist den måde der passer dig.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch) as a physical copy?

No, you will receive The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch) product key (The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch) CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Nintendo Switch-platform to redeem your The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch) product key (The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch) CD Key), and you'll be ready to download, install and play The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch). You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder The Elder Scrolls V: Skyrim? Får jeg samme indhold som hos Nintendo eShop?

Du får standard-udgaven af The Elder Scrolls V: Skyrim som digital download til Nintendo eShop.

Average customer rating:
0

No customer reviews for the moment.