Planet Coaster - Classic Rides Collection (PC) 15 NOK
Additional content!

Requires the base game on Steam in order to use Planet Coaster - Classic Rides Collection.

PLANET COASTER - CLASSIC RIDES COLLECTION GAME DESCRIPTION

Inspireret af nogle af de mest ikoniske og klassiske attraktioner fra messeområder og forlystelsesparker over hele verden kommer Classic Rides Collections til Planet Coaster for at tilføje et strejf af nostalgi og klasse til din park. Denne samling inkluderer ni nye forlystelser og rutjebaner med en variant, inklusive Macchina Classica vintage roadster, Armada den vandbaserede bådtur, det yndefulde Sky Temple, plus flere forlystelser og rutjebaner til at hjælpe dig med at opbygge dine drømmepark!

Med ni nye rutjebaner og forlystelser, er der nu kommet endnu flere muligheder for at underholde dine gæster! Dette inkludere:

Flat Rides

Sky Temple: En unik observationsplatformtur, der har et smukt tema i en traditionel Qin-dynasti-arkitektur. Turen kan indstilles til 3 spektakulære højder, når den stiger og falder yndefuldt.

Rising Raptor: Rising Raptor er en af ​​de største og mest komplekse forlystelser, der vises i spillet. Denne forlystelse bruger det helt nye tilpassede højdesystem, der giver spillerne mulighed for at skræddersy turen mellem letgående gæster på jagt efter imponerende udsigt eller hårdfør spændingssøgende med behov for en lidt mere intens oplevelse. Denne tur kan bygges fra 22 meter til imponerende 58 meter.

Golden Eagle: Søsteren til Rising Raptor har de svingende biler i sin modpart, men tilbyder også et mere spændende udadvendt gondolarrangement. Turen bruger også det nye tilpassede højdesystem.

Free Flyer: En meget populær og elegant vintage attraktion i mange parker rundt om i verden. Der er to driftsformer, der tilbyder forskellige intensiteter af oplevelser fra et blid sving til en intens drejning.

Swift Drifters: Denne tur har 16 biler, der trækkes rundt om en oval bane med en stor kæde. Bilerne kastes udad under centripetalkraften, når de når spidsen af ​​hvert hjørne, væver langs banen under deres momentum, mens de kører. Kraften sætter gæsterne på plads og det skaber en spændende oplevelse.

Roller Coasters

Interdimensional: Dine gæster får en unik oplevelse i hver tur på denne spin coaster. forlystelsen har en unik funktion, der giver dig mulighed for at dreje bilerne i den retning, du vælger.

Infinite: Den overhængende rutjebane kan bære op til otte gæster pr. Bil og to biler pr. Tog og har en bred vifte af løfte- og startmuligheder, herunder en almindelig løftebakke, et lodret kæde-løftårn og et blokdelt kædet lift-dykketårn.

Armada: En bådtur med høj kapacitet, der har siddepladser foran, og som er specielt designet til mørke oplevelser. Armada har en kæde lift og drop sektioner for at give mere fleksibilitet og gæstespænding og er perfekt til at genskabe dine foretrukne vandbaserede mørke forlystelser.

Macchina Classica: Tag dine gæster med i en uforglemmelig dag ude i en smuk vintage forlystelse. Denne biltur har plads til fire gæster og har den højeste tophastighed på enhver forlystelse i Planet Coaster.

Transport Rides

Gondola: Gondolen er en ny transporttur, der kan hæve dine gæster over dine parker. Hver kabine har en fantastisk udsigt og har op til 4 passagerer pr. Bil.

Planet Coaster is a registered trademark of Frontier Developments plc. Planet Coaster © 2016 Frontier Developments plc. All rights reserved.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Planet Coaster - Classic Rides Collection as a physical copy?

No, you will receive Planet Coaster - Classic Rides Collection product key (Planet Coaster - Classic Rides Collection CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Planet Coaster - Classic Rides Collection product key (Planet Coaster - Classic Rides Collection CD Key), and you'll be ready to download, install and play Planet Coaster - Classic Rides Collection. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Planet Coaster - Classic Rides Collection? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Planet Coaster - Classic Rides Collection, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Release date 16-04-2019
System requirements MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2300/AMD FX-4300
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: nVidia GTX 560 (2GB)/AMD Radeon 7850 (2GB)
DirectX: Version 11
Diskplads: 8 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Minimum specifications may change during development

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit<
Read more
Average customer rating:
0

No customer reviews for the moment.