Distrust (PC/MAC) 136 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
DISTRUST GAME DESCRIPTION

Et helikopterstyrt efterlod en gruppe opdagelsesrejsende strandet nær en arktisk forskningsstation. De overlevende bliver nødt til at modstå kulde og sult. I deres forsøg på at undslippe farerne i de mørke polar-nætter og finde husly på den forladte station, er det eneste de opnår at synkere dybere ned i mareridtet.

Når de falder i søvn, tiltrækker de et frygtindgydende væsen, der suger livet ud af deres kroppe. Men, jo længere de kæmper imod udmattelsen og forbliver vågne, desto mindre er sandsynligheden for, at de overlever. Led efterforskerne gennem en tilfældigt genereret station, overvind det ekstreme klima og bekæmp det uundgåelige!

MYSTISKE VÆSNER

De kommer ud af ingenting, og forsvinder øjeblikkeligt igen. De kan være hurtigere end lyset selv eller krybe langsomt, indtil de kommer tæt nok til at ramme dig. Hvad er de? Hvad vil de?

DEN EVIGE NAT OG EKSTREME KLIMA

Udforsk og undersøg den forladte station, saml og lav værktøjer og åbn kasser med forsyninger, så du ikke dør af sult og kulde.

SPIL MED EN VEN I CO-OP

Når du kæmper for overlevelse og står overfor de udfordringer, som miljøet kaster af sig, kan en hjælpende hånd være dit sidste håb. Spil sammen i COOP-tilstand!

TILFÆLDIGT GENERERET

Uanset om du holder dig til singleplayer eller spiller med en ven i en co-op-tilstand, forvandler en tilfældigt genereret base et nyt playthrough til et unikt eventyr.

VÆLG MELLEM 15 KARAKTERER

Hver karakter har unikke evner, der passer til enhver overlevelsesstrategi, du kan finde på.

EN SPÆNDENDE FORTÆLLING MED MASSER AF PLOT TWISTS OG OPGAVER, DER SKAL LØSES

Hvad er det der bor på stationen? Er det et væsen fra det ydre rum eller et mystisk gammel væsen fra århundredets dybder? Eller, er det et resultat af et mislykket videnskabeligt eksperiment? Overlev for at se svaret!

ÆNDRET OPFATTELSE AF VIRKELIGHED

Når de opdagelsesrejsende kun lige akkurat får nok søvn, bliver de langsomt vrede og når til sidst det punkt, hvor de ikke længere kan stole på deres sanser og se forskellen mellem virkelighed og en hallucination.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Distrust as a physical copy?

No, you will receive Distrust product key (Distrust CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Distrust product key (Distrust CD Key), and you'll be ready to download, install and play Distrust. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Distrust? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Distrust som digital download til Steam.

Virker Distrust også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Distrust som digital download til Steam på både PC og Mac.

Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Release date 23-08-2017
System requirements WINDOWS:
MINIMUM:
OS: Windows 7/8/10
Processor: Intel Core i3 560 3.33GHz or higher
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce 9600 GT/Radeon HD 3870 (512 MB
DirectX: Version 9.0c
Storage: 2 GB available space

RECOMMENDED:
OS: Windows 7/8/10
Processor: Intel Core i5 2.6+ GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 460/Radeon HD 6850 (1GB
Read more
Average customer rating:
0

No customer reviews for the moment.