Overwatch (PC) 157 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
OVERWATCH GAME DESCRIPTION
Verden har brug for helte
Slut dig til over 30 millioner spillere som du kolliderer med på fremtidens slagmarker. Vælg din helt fra en forskelligartet gruppe af soldater, forskere, eventyrere og særlig. Bøj både tiden og fysikkens love, og frigør en række af ekstraordinære kræfter og våben. Gør krig mod dine fjender på ikoniske steder fra hele verden i den ultimative holdbaserede shooter. Tag dit sted i Overwatch. 


Oplev det ekstraordinære
Fremskynd og sænk tiden. Regn ødelæggelse ovenfra i en eksperimentel, jet-drevet kamprustning. Jagt dit bytte som en spøgelsesagtig snigmorder, der kan dukke op hvor som helst, når som helst. Udløs krafter som DragonStrike, Transcendence, Graviton Surge, og meget mere. Hvert helt har et unikt sæt af ødelæggende kræfter, der kan ændre slagets gang.

Spil helte, ikke klasser
Hver helt har et unikt perspektiv på slagmarken og en historie bag, hvordan de ankom der. Du er en kriger i en svunden alder, der bærer hans raketdrevne hammer til ære, en robot-monk, der er forpligtet til at helbrede spliddet mellem mand og maskine, en genetisk manipuleret gorilla, der også ses for at være en strålende forsker, og mange mange flere.

Kæmp for fremtiden ... sammen
Samarbejde er afgørende for overlevelse, når du går ind i kampen med venner og kammerater. Forsigtig koordinering vil gøre forskellen mellem sejr og nederlag, da dit hold kombinerer de formidable kræfter der står til din rådighed til ødelæggende effekt.

Skift dit perspektiv
Lige når det ser ud til, at dit hold er bestemt til at gå ned i nederlag, kan du skifte helte på farten og ændre slagets gang. Men, glem ikke at dine modstandere kan gøre det samme. Bliv mester over spillet i spillet, da begge hold konstant skifter strategier og helte i en vedvarende dans for at få overhånden.

Verden er din slagmark
Beskyt hemmelighederne i det mystiske Anubis-tempel i Egypten, ledsag en EMP-enhed sikkert gennem King's Row i London og gør kamp på andre vigtige steder rundt om i verden. Hvert kort har sin egen særskilte stemning med unikke gameplay- og holdbaserede mål.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Overwatch as a physical copy?

No, you will receive Overwatch product key (Overwatch CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Battle.net-platform to redeem your Overwatch product key (Overwatch CD Key), and you'll be ready to download, install and play Overwatch. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Overwatch? Får jeg samme indhold som hos Battle.net?

Du får standard-udgaven af Overwatch.

Publisher Blizzard
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Release date 24-05-2016
System requirements Minimum:
Operating system: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (latest Service Pack)
Processor: Intel Core i3 or AMD Phenom X3 865
Video: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, or Intel HD Graphics 4400
Memory: 768 MB VRAM, 4 GB System RAM
Storage: 7200 RPM with 5 GB available HD space
 
Recommended:
Operating system: Windows Vista/7/ 8/10 64-bi
Read more
Average customer rating:
0
Reviewed by: Jeppe K at 18-11-2017

Super Fedt spil

Rating:
5
Reviewed by: Annika A at 17-09-2017

Det er et virkelig flot og underholdene spil og jeg kan kun andbefale det.

Rating:
5
Page:1