Hunting Simulator (PC) 80 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
HUNTING SIMULATOR GAME DESCRIPTION

Hunting Simulator er en ægte jagtsimulator, der tilbyder spillerne mange timers fordybelse i den fri natur med singleplayer- og multiplayer-spiltyper, mange forskellige jagtområder og hundredvis af missionsmål. Spillet er udviklet med Unreal 4 Engine og præsenterer nogle af de mest berømte jagtregioner, såsom bjergene i Colorado, egeskovene i Frankrig og de sneklædte sletter i Alaska. Hvert jagtområde er befolket med imponerende dyremodeller, der er animeret med realistisk AI-adfærd.


SPOR 37 DYREARTER
Hver art befinder sig i sine naturlige omgivelser, lige fra de små og store byttedyr på sletterne til rovdyr og vandfugle.
UDFORSK 12 ENORME REGIONER
Hver region er baseret på ægte jagtområder: de store søer og sneklædte skove i Alberta, kløfterne og de regnfattige sletter i Texas, Colorados bjergregioner, Alaskas tundra og skove, det skotske højland eller endda Alperne og de franske egeskove.


FIND DIT UDSTYR
Vælg blandt 17 forskellige skydevåben (langbuer, armbrøster samt Browning- og Winchester-rifler) og tæt på 50 essentielle stykker tilbehør til den moderne jæger, inklusive lokkekald, lokkemidler og vindpulver.


BLIV EN BEDRE JÆGER
Lær at spore et dyrespor og at bruge skjul ... men også at tilpasse dig selv til omgivelserne, når vejret og tiden på dagen skifter dynamisk. Hver jagtzone er et unikt økosystem, som du kan gå på opdagelse i at lære at kende.


HUNDREDVIS AF MÅL AT GENNEMFØRE
Oplev spændingen ved jagten i en kampagne med 111 missioner med forskellige mål. Visse jagtscenarier byder på særligt sjældne dyr!
EKSPERIMENTÉR MED FORSKELLIGE SPILTYPER
Du kan forbedre dine evner med riflen på "skydebanen" eller gå på jagt efter mange forskellige slags byttedyr i "fri jagt".


JAGTSELSKABER
Tag ud på et eventyr med tre venner, eller med spillere fra hele verden i samarbejde online. Arbejd sammen og uddelegér de forskellige roller blandt jægerne for at komme tæt på de forskellige dyrearter i deres naturlige omgivelser.


EN NY GENERATION AF JAGT
For første gang i noget jagtspil kan du udforske omgivelserne ved hjælp af en drone!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Hunting Simulator as a physical copy?

No, you will receive Hunting Simulator product key (Hunting Simulator CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Hunting Simulator product key (Hunting Simulator CD Key), and you'll be ready to download, install and play Hunting Simulator. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Hunting Simulator? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Hunting Simulator.

Udvikler Neopica
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Release date 09-06-2017
System requirements MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i3-2100, 3.10 GHz | AMD Phenom II X4 940, 3.0 GHz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 460 | Radeon HD 6870, 1 GB VRAM
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 17 GB tilgængelig plads
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-3470
Read more
Average customer rating:
0

No customer reviews for the moment.