Destiny 2 (PC)
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Coming soon
DESTINY 2 GAME DESCRIPTION

Destiny 2 er en action-shooter, der tager dig på en episk rejse på tværs af solsystemet. I spillets filmiske kampagne kommer du ind i en verden fyldt med fantastiske karakterer, og kæmper for at generobre vores hjem. Kæmp sammen med venner i flere kooperative modes eller udfordr andre i intense multiplayer-kampe.

Menneskehedens sidste sikre by er faldet til en overvældende invasionskraft, ledet af Ghaul, den imponerende kommandant for den brutale Red Legion. Han har berøvet byens vogtere for deres magt, og tvunget de overlevende til at flygte. Du vil vove at tage til mystiske, uudforskede verdener i vores solsystem for at opdage et våbenarsenal og ødelæggende nye kampevner. For at besejre The Red Legion og konfrontere Ghaul, skal du genforene menneskehedens spredte helte, stå sammen og kæmpe tilbage for at genvinde vores hjem.

Destinationer
Dine eventyr vil tage dig over solsystemet og tilbage igen, da du går til kamp imod mod den Røde Legion, opdager hemmelighederne i vores glemte fortid, og hjælper allierede, der har brug for en legendarisk helt.

The City
The City er den sidste befolkede by på jorden og den sidste bastion for menneskeheden og civilisationen. The City blev bygget efter The Traveler ankom, og ligger lige under hvor The Traveler svæver. Mennesket kom sammen for at opbygge The City under The Traveler, fordi det giver krafter og beskyttelse til menneskeheden.

The European Dead Zone
The European Dead Zone var startpunktet for en katastrofehændelse, der efterlod et massivt brudstykke af The Traveler - kilden til enhver Guardians magt og udødelighed - indlejret i det store landskab. I årevis var det kun den vilde vegetation og resterne af en forladt by, der var bevis for vores glemte fortid. Nu bruger The Red Legion The European Dead Zone som en platform for deres krigsmaskine.

Titan
De store monumenter af menneskehedens utopiske guldalder ligger nu væltet eller halvt nedsænket i det rullende hav, der dækker hele overfladen af ​​Titan. Alt det, der er tilbage, er en flotilla af byggepladser og en ensom menneskelig levestandard, der tjener som det perfekte skjulested for nogle af menneskets spredte kræfter - og noget langt mere uhyggeligt under.

Nessus
Frodig med gigantiske snoet træer, dybe huler, vandfald og sølv sumpe, er denne planetoids oprindelse fortsat ukendt. Det er klart, at Vex næsten har forvandlet hele planetoiden til en maskinverden over og under overfladen. For de Guardians, der er villige til at trodse farerne og udforske de utallige mysterier, venter skatte, der overgår din fantasi.

Io
Io var det sidste sted besøgt af The Traveler, og stedet af stor interesse for både menneskeheden og de tidløse Vex-maskiner. The Red Legion søger nu også at opgrave hemmelighederne og magten i dette sted, graver løs på overfladen og søger at afdække nye magtkilder til at hjælpe i deres stræben efter at dominere vores verdener. Det er op til dig at beskytte dette sted og for at bevare sin store arv.

Allierede
The Vanguard er en fraktion, der består af tre højtstående Guardians, der betragtes som de bedste af deres respektive klasser. Hver Vanguard sælger rustning til en bestemt klasse.

  • Befriet fra sin tjeneste i The Tower, går Cayde-6 nu sin egen vej, tilbage i sit elskede miljø. Find ham, hvis du leder efter sjov og eventyr.
  • En veteran, der koordinerede byens forsvar, var Zavala engang et ubevægeligt objekt og en ustoppelig kraft. Han har brug for din hjælp nu mere end nogensinde.
  • Respekteret for hendes visdom såvel som hendes legendariske heltegerninger på slagmarken, er Ikoras råd blevet værdsat af alle. Søg hende ud, hvis du leder efter svar.

Fjender
Dominus Ghaul befaler The Cabals elitesoldater The Red Legion, brutale soldater, der har overtaget utallige verdener og aldrig kendt nederlag. Hans hær indtager nu vores sidste sikre by - vores hjem - og The Red Legion viser ingen tegn på at bremse deres erobring.

Menneskernes fjender er utallige. Vi er omgivet af Fallen, Vex, The Hive og The Cabal. Men aldrig før har vi konfronteret en fjende så kraftig som The Red Legion - en militærmaskine designet til at vælte hele verdener.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Destiny 2 as a physical copy?

No, you will receive Destiny 2 product key (Destiny 2 CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Battle.net-platform to redeem your Destiny 2 product key (Destiny 2 CD Key), and you'll be ready to download, install and play Destiny 2. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Destiny 2? Får jeg samme indhold som hos Battle.net?

Du får standard-udgaven af Destiny 2.


Publisher Activision
Udvikler Bungie
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Release date 24-10-2017
System requirements Minimum:
Windows
OS: Windows (64-Bit)
Network: Internet Connection
Client: Blizzard Desktop app and registration required
Supported Languages:
Interface: English, French, Italian, German, Spanish, Russian, Polish, Brazilian Portuguese, Japanese, Traditional Chinese
Audio: English, French, Italian, German, Spanish, Russian, Polish, Brazilian Portuguese, Japane
Read more
Average customer rating:
0
Reviewed by: Andreas W at 02-10-2018

alt for grindig

Rating:
2
Reviewed by: Niclas S at 16-11-2017

Ret sjovt for folk som er vant til wow og RNG loot system

Rating:
4
Reviewed by: Bogi B at 06-11-2017

Det er det bedste jeg nogensinde har set med mine egne to øjne. Det er fuldstændig ufatteligt.

Rating:
5
Reviewed by: Mathias B at 06-11-2017

Super godt spil! Alle pengene værd!

Rating:
5
Reviewed by: Niels R at 28-10-2017

Simon sagde det var et godt spil..... han tog fejl....

Rating:
1
Page:12