Star Wars Battlefront II (PC) 475 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
STAR WARS BATTLEFRONT II GAME DESCRIPTION

Kast dig ud i en endeløs Star Wars™-actionoplevelse fra den bedst sælgende Star Wars-videospilserie nogensinde.


Kæmp dig gennem bølger af fjender i Stjernedræberbasen med et lyssværd i hænderne. Storm gennem junglen og en skjult oprørerbase på Yavin 4 med dine medsoldater, og gør brug af ildkraften fra AT-ST'er. Gør din X-wing-eskadrille klar til et angreb på en kolossal stjernedestroyer fra Den Første Orden ude i rummet. Eller spil som en ny Star Wars-helt – Iden, en imperie-elitesoldat – og oplev en følelsesladet og fængslende singleplayer-historie hen over 30 år.

Oplev spændende og livagtige multiplayer-slagmarker fra alle tre æraer i Star Wars-universet: Prequel-filmene, de klassiske film og den nye trilogi. Tilpas og opgradér dine helte, stjernejagere eller soldater med unikke evner, du kan udnytte i kamp. Rid på tauntauns, eller tag kontrol over kampvogne og speedere. Nedlæg stjerne-destroyere på størrelse med byer, brug Kraften for at bevise dit værd over for ikoniske figurer som Kylo Ren, Darth Maul eller Han Solo, når du tager del i en spiloplevelse, der er inspireret af 40 års tidløse Star Wars-film.

Du kan blive herre over din egen Star Wars-helts skæbne.

VIGTIGE FEATURES:

En ny helt med en ufortalt historie. Spring ned i støvlerne på en elitesoldat, der er dødbringende på jorden og i rummet, i en følelsesladet og fængslende ny Star Wars™-historie, der spænder over 30 år og bygger bro mellem begivenhederne i filmene Star Wars™: Jedi-ridderen vender tilbage™ og Star Wars™: The Force Awakens™.

Den ultimative Star Wars-slagmarkEt. Star Wars-multiplayerunivers med uforlignelig variation og størrelse, hvor op til 40 spillere kæmper som ikoniske helte, periode-autentiske soldater og et enormt udvalg af land- og luftfartøjer, mens slaget raser over hele galaksen.

Rumkamp på galaktisk skala. Rumkamp er designet helt fra bunden til Star Wars™ Battlefront™ II med individuel styring, våben og tilpasningsmuligheder for de forskellige fartøjer Flyv ind og ud mellem asteroidebælter sammen med din eskadrille, flyv gennem Imperiets rumhavn, og nedlæg enorme slagskibe, mens du styrer legendariske stjernejagere i farlige rumkampe med op til 24 spillere og 40 computerstyrede fartøjer.

Træn offline. Øvelse gør mester. Nyd solospil offline, hvor du kan modtage belønninger og tilpasse dine soldater og helte, og tag dine opgraderinger med dig på multiplayer-slagmarken online.

Skab din helt. Ikke blot en ikonisk helt – din helt. Behersk dine evner med figurfremskridt, du kan tilpasse. Opgradér evner, der er unikke for hver helt, soldatklasse og stjernejager. Disse evnemodifikatorer lader dig tilpasse og modificere din figurs evner, enten som dødbringende aktive effekter på dine fjender, nyttige evnebonusser eller taktisk assistance for at kæmpe effektivt mod alle modstandere på frontlinjen.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Star Wars Battlefront II as a physical copy?

No, you will receive Star Wars Battlefront II product key (Star Wars Battlefront II CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the EA Origin-platform to redeem your Star Wars Battlefront II product key (Star Wars Battlefront II CD Key), and you'll be ready to download, install and play Star Wars Battlefront II. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Star Wars Battlefront II? Får jeg samme indhold som hos Origin?

Du får standard-udgaven af Star Wars Battlefront II.

Genre Action
Publisher Electronic Arts
Platform PC
Multiplayer Ja
Release date 17-11-2017
Average customer rating:
0
Reviewed by: Casper J at 27-11-2017

Star Wars Battlefront 2 er et meget underholdene spil med ikoniske lokationer, og karakterer. Har næsten gennemført spillets Campaign, og synes den har været meget underholdene indtil videre, men der er for lidt fokus på hovedkarakteren Iden Versio, da jeg i de seneste missioner har skulle spille som andre karakterer som Luke Skywalker og Han Solo. Det er også aveligt at Iden Versio slutter sig til "de gode", da det ifølge mig, ville have været bedre hvis man spillede som Imperiet hele vejen igennem. Multiplayeren er kort sagt fantastisk. Battle Points-systemet fungere perfekt. De forskellige classes er godt balancerede, da alle har en fordel i kampen. Jeg synes det er lidt irriterende at det koster 4.000 credits for en Trooper Crate, og man alligevel bare kan crafte Star Cards, og man i crates tit får noget til en Class man ikke spiller som, eller en Hero man ikke har. Spillet har utrolig god grafik, og er godt optimeret, ihvertfald på PC.

Rating:
4
Reviewed by: Casper J at 24-11-2017

Star Wars Battlefront 2 er et rigtig underholdene spil, og spillet er fuld af ikoniske lokationer som fx. Jakku og Endor.
Spillet havde dog i starten mulighed for at du kunne købe ingame penge, men de har fjernet det midlertidigt nu.

Rating:
4
Reviewed by: Mathies W at 18-11-2017

Med så meget fokus på microtransactions og loot boxes i stedet for at give spillere lov til at låse op for ikoniske karakterer som Darth Vader og Luke Skywalker gennem gameplay, ødelægger EA endnu et spil i et forsøg på at gøre børn og ludomanere til ludomanere. Køb ikke dette spil, og vis EA at vi ikke ønsker spil der prøver at røve en for penge i stedet for at levere et godt spil.

Rating:
1
Page:1