Serious Sam Double D XXL (PC) 25 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
SERIOUS SAM DOUBLE D XXL GAME DESCRIPTION
Serious Sam eksploderer ind i den anden dimension ved at bruge alt i hans arsenal til at bekæmpe de afskyelige legioner af Mental's horde. Tryk på aftrækkeren for at lade den tunge bekendtgørelse flyve i Serious Sam Double D, en håndtegnet, side-scrolling shooter byder på alle de over-the-top gameplay og kaotisk handling af Serious Sam serien. Masser af fire-power med den revolutionerende Gunstacker og brand alle dine våben på en gang i en symfoni af ødelæggelse! Alt der står mellem sejr og udslettelse er en mand i en T-shirt og jeans med en stor stor bunke af våben.
 
Features:
 
  • Seriøs Action - Skyd en storm af kugler og flamme mod en uhyrlig horde af bizarre og gruelige væsener, der er helvede over at bringe ned den heroiske Serious Sam. Kollidere mod Mentals hær på tværs af 18 niveauer i tre sensationelle verdener fra pyramiderne i det gamle Egypten til Pompeiis vulkanske kaos til de forhistoriske jungler.
  • Revolutionerende Gunstacker – Duel-wielding er for mindre mænd. Alvorlig Sam Double D's nye Gunstacker gør det muligt for Serious Sam at stable enhver kombination af våben en på toppen og skyde dem alle på én gang. To haglgevær på en laserpistol og granatstart? Selvfølgelig. Fire motorsave og en flamethrower? Ja, tak.
  • Legioner af bizarre monstrer – Kollidere mod klassiske seriøse Sam-fjender som Headless Kamikazes, Gnaar og Biomechanoids eller pistol ned alle nye monstrosities som de vanvittige Chimputees, Oddball Vuvuzelators og de overraskende sexede Femikazes. Bevis dit værd og nak fire forbløffende unikke bosser i episke showdowns fulde af blodbad!
  • Challenge Rooms og Alvorlige hemmeligheder– Hold handlingen kommet med et batteri af actionfyldte udfordringsværelser fyldt til randen med bølger af angrebende dyr! Bliv virkelig seriøs og prøv at afdække dusinvis og snesevis af hemmeligheder gemt i hele denne vilde verden!
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Serious Sam Double D XXL as a physical copy?

No, you will receive Serious Sam Double D XXL product key (Serious Sam Double D XXL CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Serious Sam Double D XXL product key (Serious Sam Double D XXL CD Key), and you'll be ready to download, install and play Serious Sam Double D XXL. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Release date 30-08-2011
System requirements MINIMUM:

OS: Windows XP/Windows 7
Processor: 2.0 GHz or faster (Dual-core recommended)
Memory: 1GB
Graphics: 128 MB Card, supports Shader Model 2.0
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 500MB
Sound: DirectX 9.0c Compatible sound card
Controller Support: Microsoft Xbox 360 Controller or XInput controller
Read more
Average customer rating:
0

No customer reviews for the moment.