The Sims 4 Arbejdstid (Get To Work) (PC/MAC) 278 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
Additional content!

Requires the base game The Sims 4 on Origin in order to use The Sims 4 Arbejdstid (Get To Work).

THE SIMS 4 ARBEJDSTID (GET TO WORK) GAME DESCRIPTION

Bestem på arbejdspladsen

Du bestemmer på jobbet i The Sims 4 Arbejdstid! Nu kan du styre dine simmere, mens de er på arbejde, og bestemme, om de skal gå efter en stor forfremmelse eller efter at blive arbejdspladsens plage. Kom nødstedte simmere til undsætning ved at redde liv som læge, plage dine naboer med vanvittige opfindelser som forsker, eller undersøge gerningsstederne og løse de store sager som kriminalbetjent. Hvis du hellere vil være din egen chef, kan du endda åbne, tilpasse og drive din egen butik for at blive simolionær! Du bestemmer, hvordan dine simmere skal arbejde.

Bliv en læge, kriminalbetjent eller forsker. Styr dine simmere på de helt nye karrierescener, og brug dit analytiske overblik til at finde på vanvittige opfindelser som forsker, afsløre hemmeligheder som kriminalbetjent ved at efterforske gerningssteder eller kurere patienter, bistå ved fødsler og udfør akutte operationer som læge.

Åbn unikke butikker. Du bestemmer i din egen forretning! Åbn den type butik, du drømmer om, lige fra bageri til tøjbutik, kunstgalleri, boghandler og meget mere. Tilpas alle aspekter af din butik i Byg, og nyd synet af simoleonerne, der kommer væltende ind! Vælg de varer, du vil sælge, brug dine medarbejdere, som du vil, og fedt for dine kunder for at få handlen i hus. 

Lær nye færdigheder. Lær dine simmere nye evner, så de kan producere flere unikke genstande, som du kan more dig med i The Sims 4. Tag det perfekte foto, eller bag og dekorér en lækkerbisken med de nye fotografi- og bagefærdigheder. Vis dine produktioner frem derhjemme, eller sælg dem for at tjene ekstra simoleoner! 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive The Sims 4 Arbejdstid (Get To Work) as a physical copy?

No, you will receive The Sims 4 Arbejdstid (Get To Work) product key (The Sims 4 Arbejdstid (Get To Work) CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Origin-platform to redeem your The Sims 4 Arbejdstid (Get To Work) product key (The Sims 4 Arbejdstid (Get To Work) CD Key), and you'll be ready to download, install and play The Sims 4 Arbejdstid (Get To Work). You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder The Sims 4 Arbejdstid? Får jeg samme indhold som hos Origin?

Du får The Sims 4 Arbejdstid, der er en udvidelse til The Sims 4.

Virker The Sims 4 Arbejdstid også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til The Sims 4 Arbejdstid på både PC og Mac.

Publisher The Sims Studio
Platform PC/MAC
System requirements

Kræver grundspillet The Sims 4 for at kunne bruge The Sims 4 Arbejdstid


SYSTEMKRAV TIL PC

OPERATIVSYSTEM: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 eller Windows 8,1
PROCESSOR: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ eller tilsvarende (spillet kræver 2,0 GHz Intel Core 2 Duo, 2,0 GHz AMD Turion 64
Read more
Average customer rating:
0
Reviewed by: Ida Henriette Kristiansen at 21-04-2015

Men som altid er de lidt for hurtige til at smække et spil ud. Der er stadig bugs. Men ikke så mange som der var i 3'eren til at starte med. Generelt et godt spil :)

Rating:
5
Reviewed by: Jennifer Jean Rosebrock at 20-04-2015

Arbejdstid er en rigtig god udvidelse, som tilføjer mange gode elementer til grundpille som ellers godt kan være lidt fladt.
Der giver mere liv i byen, hvor de ting du sælger bliver brugt og du kan F.eks. som læge se hvordan der kommer nye babyer til.
Aliens er et velkomment gensyn og det er dejligt at se grønne babyer i byen.

Professionerne fungerer på samme måde som en fest, hvor der er en række opgaver der skal fuldføres for at fylde barometret. Samtidig er det som et almindeligt arbejde hvor, hvor du kan måle hvor langt du er fra en forfremmelse. Det fungerer ret godt og er væsentligt bedre lavet end fest barometret.

Det er dog ikke helt perfekt. Det er skuffende at den nye by kun har 4 grunde. I alt! Der er bygninger på 3 grunde og så er der en fri til at bygge på som det kendes fra mabolagene. Jeg syntes ikke at EA har ydet deres bedste i forhold til at skabe et livligt handelscentrum. Det virker tomt og som om spillet i al hast er blevet kastet på markedet, før man har taget sig tid til at lave en ordentlig by. I professionerne kan det til tider være meget irriterende når man har en opgave der skal fuldføres og så er den Siman skal i kontakt med af så høj arbejdsmoral at de ikke vil stoppe med det de laver og lade dig fuldføre din opgave. Eller hvad der næsten er mere irriterende: de er gået hjem og du kan nu trille tommelfingre på arbejde.

Jeg kan anbefale spillet, fordi det tilbyder nye elementer til spillet, som jeg mener giver det tiltrængt liv. Det er dog en anelse dyrt, så køb det endelig her på playgames, så det er lidt mere rimeligt hvad der er betalt i forhold til indholdet.

Rating:
4
Reviewed by: Mia Larsen at 20-04-2015

Generelt rigtig godt. Der super fedt at kunne tage med sine simmere på arbejde, dog bruger man rigtig meget tid på at vente på at spillet loader, da den både loader når simmeren skal på arbejde og hjem igen, derudover opstår der situationer undervejs på arbejdsdagen, f.eks. i læge karrieren skal man nogle gange på hjemmebesøg, hvor spillet så igen skal loade når simmeren skal over til den nye grund og derefter igen når simmeren skal tilbage til jobbet. Det samme gør sig gældende når man har en butik, da man ikke kan have en butik på sin egen hjem grund, er spillet derfor så nødt til igen at loade når man skal til og fra butikken. Desuden synes jeg det går rigtig langsomt med at tjene penge i butikken, da det er lidt svært at få kunderne til at købe. Jeg savner også nogle nye stræbener der har med de nye karrierer, færdigheder eller butiksejerskab af gøre. Derudover skal det også nævnes at hvis man vælger at have en simmer med en "profession" (altså hvor man tager med på arbejdet), så går man hurtigt glip af de andre familiemedlemmers liv, da man bruger meget tid på at være med simmeren på arbejde, ihvertfald hvis man gerne vil have at simmeren bliver forfremmet, da det kun er muligt hvis man tager med på job.

Alt i alt vil jeg sige at det, på trods af nogle mangler og irritationer (især problemet med loading), er et super fedt spil, der giver muligheder for at spille på flere måder. Det er især fedt med de nye færdigheder "bagning" og "fotografering" og muligheden for at have sit eget studie hvor man kan tjene penge på at fotografere andre simmere. Spillet har helt klart min anbefaling, og jeg havde stadig købt det hvis jeg havde vidst det jeg ved nu. Man skal dog være indstillet på den store mængde loading tid som følger med de nye muligheder. De nye muligheder er dog så fede at de opvejer for de mangler of irritationer der desværre også følger med.

Rating:
4
Reviewed by: anders ladegaard at 20-04-2015

det er et okay spil ledt keldig vis man spiller det for meget
kan godt lige af man kan lave sig en butik og af men kan bliver politimand
syns dov af læge er kedelig der sker ikke det store

Rating:
4
Page:1