No Man's Sky (PC) 682 NOK
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
NO MAN'S SKY GAME DESCRIPTION
No Man's Sky er ikke det samme spil som det var i 2016 da de faktisk har opnået næsten alt hvad de lovet dengang og mere til! Så tag på en fantastisk rejse gennem No Man's Sky's galakse hvor du selv vælger hvilken vej du vil gå: Vil du handle og anskaffe det største skib? Har du fundet den perfekte planet? Så kan du vælge at bygge din base der! Eller vil du være en "space pirate" og angribe de store fragtskibe så kan du det! Du vælger vejen.

For lidt over et år siden fik No Man's Sky den første massive, gratis (!) opdatering NEXT, der tilføjede et væld af indhold til spillet. Sean Murray og co. fortsætter stadig nu - 3 år efter spillets udgivelse - med at udvikle gratis indhold til spillet, med den nye gratis opdatering BEYOND.

BEYOND inkluderer VR support, grafiske og performance-forbedringer, ændringer og forbedringer af The Space Anomaly, dynamiske NPC'er der rejser rundt i universet, og meget mere...

Inspireret af eventyret og fantasien, som vi elsker af klassisk science-fiction, præsenterer No Man's Sky dig en galakse som du kan udforske, fyldt med unikke planeter og livsformer, og konstant fare og handling. I No Man's Sky er hver stjerne et fjernt sollys, der hver er omkranset af planeter fyldt med liv, og du kan udforske alle!
Flyv igennem det dybe rum til de planetariske overflader uden ladningsskærme og ingen grænser. I dette uendelige processuelt genererede univers vil du opdage steder og skabninger, som ingen andre spillere har set før - og som måske aldrig bliver set igen.
Alle opdateringer inkluderet...
Spil med alle de 7 store opdateringer siden lanceringen: Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, NEXT, The Abyss, Visions og 2.0 BEYOND-opdateringen.

En episk rejse til midten af et univers venter, så du kan udforske, handle, kæmpe og overleve alene eller sammen med dine venner.

Start på en episk rejse
I midten af ​​galaksen ligger en uimodståelig kraft, der trækker dig på en rejse mod den for at lære kosmos sande natur. Men i modsætning til de fjendtlige væsner og voldsomme pirater, vil du vide, at døden kommer til en pris, og overlevelse vil være nede på de valg, du laver over, hvordan du opgraderer dit skib, dit våben og gear.

Find din egen skæbne
Rejsen gennem No Man's Sky er op til dig. Vil du være en fighter, som jagter de svage og tager deres loot, eller nak pirater for at få deres bounties? valget er dit, hvis du opgraderer dit skib til fart og våben.
Eller en erhvervsdrivende? Find rige ressourcer på glemte verdener og udnyt dem til de højeste priser. Invester i mere lastrum og høst enorme fordele.

Eller måske er du en udforsker? Gå ud over den kendte grænse og opdag steder og ting, som ingen nogensinde har set før. Opgrader dine motorer så du kan hoppe længere ud i galaksen, og opgradere din dragt til overlevelse i giftige omgivelser, som ville dræbe de uønskede.

Del din rejse
Galaksen er levende, Handels konvojer rejser mellem stjernerne, pirater jagter de uønskede, og politiet holder altid øje. Hver anden spiller bor i samme galakse, og du kan vælge at dele dine opdagelser med dem på et kort, der spænder over kendt plads. Måske vil du se resultaterne af deres handlinger såvel som din egen ...

VR

Spillet kan nu spilles i VR for dem der vil "immerses"  helt!

Legal Notice / EULA No Man's Sky - © 2016 Hello Games Ltd. Developed by Hello Games Ltd. All rights reserved.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive No Man's Sky as a physical copy?

No, you will receive No Man's Sky product key (No Man's Sky CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your No Man's Sky product key (No Man's Sky CD Key), and you'll be ready to download, install and play No Man's Sky. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder No Man's Sky? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af No Man's Sky som digital download til Steam.

Publisher Hello Games
Udvikler Hello Games
Platform PC
Release date 12-08-2016
System requirements MINIMUM: 
Styresystem: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions) 
Processor: Intel Core i3 
Hukommelse: 8 GB RAM 
Grafik: nVidia GTX 480, AMD Radeon 7870 
Diskplads: 10 GB tilgængelig plads
Average customer rating:
0
Reviewed by: Søren j at 01-02-2019

maget dårligt spil

Rating:
1
Reviewed by: iben f at 24-08-2017

tak playgames mange tak

Rating:
5
Page:1